Accommodaties en services

Een minicamping in een oase van rust

Wij hebben twee comfortabele pipowagens  en twee plekken voor een caravan of camper, daarmee kun je zeggen dat wij een echte minicamping zijn. Ons Alpacacamp ligt midden in de natuur. Deze vier ruime plaatsen van 100 m2 zijn gecreëerd in de schaduwrijke bosrand, met zicht op de weide waar onze Alpaca’s lopen.

De reis naar ons Alpacacamp

Met de auto vanuit midden Nederland is de reis ongeveer 1450 km en ben je zo’n 15 uur onderweg.

Met het vliegtuig ben je in ongeveer 1 uur en 45 minuten op Boedapest airport. Je kan daar erg voordelig een auto huren zodat je ook hier mobiel bent.

Onze servicediensten

Onze misse is om onze gasten een geweldige vakantie te bezorgen. Wij bieden dan ook extra service aan, zodat jij onbekommerd kunt genieten van de vakantie op ons Alpacacamp:

Haal en brengservice
Tegen vergoeding van € 90,00 bieden wij een haal en brengservice van en naar Boedapest airport.
Boodschappenservice
Wij kunnen ons voorstellen dat je geen zin hebt om na een lange vermoeiende reis nog naar de supermarkt te moeten voor boodschappen om de eerste dagen door te komen. Tegen vergoeding van € 5,00 bieden wij ook een boodschappenservice, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Let er wel op dat wij graag twee dagen voor aankomst je boodschappenlijst willen ontvangen, zodat wij kunnen garanderen dat de boodschappen bij aankomst voor je klaarstaan.
Comfortabele pipowagens

Onze pipowagens zijn comfortabel en sfeervol ingericht met een tweepersoonsbed, een eettafel met stoelen, en een keuken met spoelbak, koelkast, kookplaat, waterkoker en een koffiezetapparaat. Voor de pipowagens ligt een terras met daarop een tuinset, en tussen de bomen kan je heerlijk uitrusten in een hangmat. Op de twee plaatsen met een pipowagen hebben onze gasten mooi en schoon privé sanitair.

Staanplaatsen voor een eigen camper of caravan

Wij tellen twee staanplaatsen voor een eigen camper of caravan. Deze plaatsen zijn 100 m2 en beschikken over elektriciteit en water.

Ons Alpacacamp is autovrij, we hebben een parkeerplaats in de schaduw met voldoende parkeergelegenheid.

Onze minicamping is gelegen in centraal Hongarije aan de rand van de poesta in het buitengebied van Helvécia, ongeveer 10 minuten verwijderd van de bruisende stad Kecskemét, deze stad is de moeite waard te bezoeken. [Lees meer…]

Wifi op het hele Alpacacamp
Verder is er WiFi aanwezig op het gehele Alpacacamp. Handig voor als je iets wilt opzoeken op het internet. Leuk om een selfie met onze alpaca’s te sturen naar je familie of vrienden!
Tarieven
Verblijf in pipowagen per nacht voor twee personen vanaf 12 jaar € 55,00. Schoonmaakkosten per verblijf € 20,00. Verblijf in eigen caravan of camper per nacht voor twee personen vanaf 12 jaar € 15,00

Wil jij verblijven op ons unieke Alpacacamp en een onvergetelijke vakantie vol mooie herinneringen hebben? Willen jullie zonder jonge kinderen in de buurt genieten van al het goeds wat ons Alpacacamp en Hongarije te bieden heeft? Reserveer dan snel!

Ook voor vragen mag je altijd vrijblijvend contact opnemen, wij staan voor je klaar!