Activiteiten

Alpaca-experience

Heb je altijd al een alpaca willen ontmoeten?

Daarvoor hoef je niet naar het Andes-gebergte want op ons alpacacamp in Helvécia kan je genieten van deze uitzonderlijke ervaring.

Alpaca’s zijn bijzonder lieve, gevoelige en intelligente dieren. Tijdens de alpaca- experience leer je ontzettend veel over deze schattige dieren en maak je kennis met onze eigen alpaca’s. Welke alpaca is een beetje verlegen? En wie is ontzettend ondeugend? Wat vinden de beestjes fijn? En wat kun je beter niet bij ze doen? We vertellen je álles!

Nadat we je onder het genot van een drankje hebben bijgepraat over onze alpaca’s heb je alle tijd om al onze schattige vriendjes te ontmoeten en te leren kennen. Ook krijg je een bakje voer, zodat de alpaca’s uit je hand kunnen eten. Dat kan wel een beetje kriebelen, maar het is zó schattig.

Vervolgens maken we een boswandeling op ons alpacacamp, Tijdens deze wandeling, waarbij we ons aanpassen aan het tempo van de alpaca’s kom je echt tot rust. Ze zijn lief, zachtaardig en sensitief. Onderweg pauzeren we even en is er de gelegenheid om foto’s te maken van jou en je schattige alpaca-vriendje.

Aan het einde van de wandeling heb je een band opgebouwd met je alpaca-vriendje en weet je meer over het karakter van ‘jouw’ alpaca (want zo voelt dat na zo’n wandeling toch een beetje). Door de wandeling voel je je ontspannen, relaxed en helemaal ‘zen’. Neem vooral de tijd om afscheid te nemen van de alpaca’s. Ze hebben alle tijd voor je.

Om de herinnering aan deze alpaca-experience meer tastbaar te maken hebben we een leuke collectie duurzaam ambachtelijke souveniers van lokale kunstenaars.

De alpaca-experience duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 17,50 per persoon.

alpa

Fotoshoot

Wat dacht je van een onvergetelijke fotoshoot met onze alpaca’s ?

Op ons alpacacamp bieden wij ook de mogelijkheid om prachtige foto’s te maken voor speciale gelegenheden zoals communie, huwelijk, gewoon met vrienden of vriendinnen, of in een professionele setting. Dit kan bij ons op afspraak en je kunt je eigen fotograaf meenemen.

Wij zorgen ervoor dat onze alpaca’s er op hun best uitzien, met perfect gekamde vachten en een onweerstaanbare uitstraling. We beloven je dat deze ervaring helemaal onvergetelijk zal worden wanneer jij of jullie kunnen pronken met onze charmante alpaca’s.

Onze alpaca’s vormen een unieke en sfeervolle achtergrond voor je foto’s. Hun zachte en nieuwgierige aard maakt ze ideale metgezellen voor een onvergetelijk fotomoment. Samen met onze alpaca’s kan iedereen stralen en schitteren op hun speciale dag.

Om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt raden we aan om van te voren een afspraak te maken zodat alles tot in de puntjes geregeld is. Op de dag van de fotoshoot zorgen wij er dan voor dat onze alpaca’s klaarstaan om je te verwelkomen en samen te werken voor adembenemende foto’s

Bij ons op het alpacacamp streven wij ernaar om de fotoshoot ervaring zo memorabel en plezierig mogelijk te maken. Wij willen dat jij of jullie een geweldige tijd hebben en met prachtige foto’s naar huis gaan om deze bijzondere dag te herinneren.

Aarzel niet langer en maak een afspraak voor een onvergetelijke fotoshoot. Verrijk je speciale gelegenheid met de magie van deze betoverende dieren!

Onze alpaca’s voor u alleen, met begeleiding € 35 per 2 uur.