Recensies

Wat onze gasten vertellen:

image

Familie Traas

Wij zijn een week bij Jörgen en Krisztina op vakantie geweest. Alpacacamp is tot in de puntjes verzorgd! Heel leuk gedaan zo met de pipowagens tussen de bomen, de alpaca's en Ed de vrolijke vriendelijke Mudy. Wat een geweldige plek en wat een mooi land.
Een groot deel van het jaar is het warm en droog weer, dus weinig kans op een vakantie die in het water valt. Het gebied is rustig met mooie natuur en heerlijk eten. Wij hadden een auto gehuurd waardoor we veel bezienswaardigheden in de omgeving hebben kunnen bezoeken. Dus we hebben wel écht wat van Hongarije mogen ervaren. We hebben nog nooit zo'n héérlijke vakantie gehad!
Bedankt Jörgen en Krisztina!

image

Carla Houweling

Wat een droomplek! Ik ben 6 dagen geweest om de alpaca's te trainen. Slapen midden in de natuur in de comfortabele Pipowagen met keukenblok en eigen schone en luxe sanitair unit. Wakker worden met de Alpaca's voor je eigen privé terrasje. Hond Ed die je komt begroeten, een hangmat naast je Pipowagen om heerlijk weg te soezen. En de de lieve, gastvrije eigenaren Jőrgen en Krisztina die voor een onvergetelijk verblijf zorgen. Het is mooi landelijk en bosrijk gelegen, en heb je vervoer is er voldoende te ondernemen in de omgeving. Mooie plaatsjes, markten, en een prachtig gelegen zwembad met sauna en kuurbad op een paar km afstand waar ik een middag heb vertoefd. Ik kom zeker terug!

image

Tamsin Kuijper

We hebben heerlijk geslapen in de pipowagen. De wagen heeft ook een kookplaatje en eigen koelkast en ook nog de luxe van een een eigen doucheruimte! Sochtends wordt je vrolijk begroet door de hond en alpacas.Wat een gezelligheid!

image

Naam

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Click edit button to change this text.

image

Naam

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.