Over ons

Alpacacamp in Hongarije

Hoe geweldig zou het zijn om gedurende je vakantie bij de Alpaca’s te overnachten. Ons Alpacacamp in Hongarije maakt dit gewoon mogelijk! Onze kleinschalige camping is gelegen in centraal Hongarije aan de rand van de poesta in het buitengebied van Helvécia. Dit is een klein typisch Hongaars boerendorpje ongeveer 10 minuten verwijderd van de bruisende stad Kecskemét.

Trotse eigenaren van Alpacacamp

Wij zijn Jörgen en Krisztina en wij zijn de trotse eigenaren van Alpacacamp. Wij zijn begonnen met ons Alpacacamp vanwege de liefde voor Alpaca’s en Hongarije, het land waar Krisztina is geboren en opgegroeid.

In het begin van 2021 pakten we het plan op om te emigreren naar Hongarije en ons Alpacacamp op te starten. Na een lange zoektocht naar een geschikte locatie, werden we op slag verliefd op een mooie boerderij midden in de prachtige natuur die Hongarije rijk is.

Na twee jaar heel hard werken zijn we er helemaal klaar voor, zodat we samen met onze alpaca’s, onze gasten met een warm welkom kunnen ontvangen.

Met twee comfortabele pipowagens en 2 vrije staanplaatsen van 100 m2 voor een caravan of camper, kun je ons Alpacacamp rustig en kleinschalig noemen.

Lees de ervaringen van de bezoekers van Alpacacamp:

Recensies

Bijzonder overnachten op ons Alpacacamp midden in de natuur

Het is bijzonder overnachten op ons Alpacacamp midden in de natuur. Wil je helemaal tot rust komen zonder jonge kinderen? Dan ben je op ons Alpacacamp op het goede adres. Graag helpen wij mee om onze gasten het beste te geven, wat ons Alpacacamp te bieden heeft. De gasten kunnen in alle rust kunnen genieten van de prachtige natuur.

Een onvergetelijke vakantie

Samen met onze hond Ed, een Hongaarse kleine herdershond die waakt over ons en onze gasten en die daarnaast de hoeder is van onze kudde Alpaca’s, kun je er van op aan dat we je een onvergetelijke vakantie bezorgen. Ook hebben we drie katten, Shenzi, Banzai, en Nala en een aantal zijdehoen kippen in de tuin die de nachten doorbrengen in hun eigen pipowagen. Ons Alpacacamp is uniek vanwege de prachtig gelegen locatie en kleinschaligheid.  We garanderen serene rust in combinatie met het verblijf in een pipowagen en onze kudde alpaca’s. Een onvergetelijke vakantie is wat wij onze gasten graag willen geven!

Alles wat Hongarije te bieden heeft

Onze gasten kunnen gebruik maken van een aantal activiteiten om de echte Hongaarse cultuur en levensstijl te ervaren. Wat dacht je van het samen voorbereiden, koken en eten van Hongaarse pörkölt? In Nederland noemen we dat Goulash. Of genieten van Hongaarse (live)muziek onder het genot van Hongaarse wijn en Pálinka. Ook is het mogelijk een tocht te maken over de poesta met paard en wagen. Kortom: Voor ieder wat wils! En is dit niet genoeg? Hongarije heeft veel meer te bieden!